Zatvori

Edukativni Centar Ivane Benović

Obuka za kozmetičara u edukativnom centru Ivane Benović poseban je vid edukacije u okviru kojeg, uz primjeren i profesionalan pristup, obezbjeđujemo zainteresovanim polaznicima da znanje, tehnike i vještine savladaju na najpristupačniji način, te budu osposobljeni za samostalno i sigurno obavljanje ovog posla kao i brže i lakše zaposlenje. Nastava je teorijsko-praktična, i održava se u adekvatno opremljenim prostorijama uz profesionalne edukatore sa dugogodišnjim iskustvom u praktičnom radu. Materijal koji je polaznicima potreban za teorijsku i praktičnu nastavu obezbeđuje škola, te je samim tim literatura, material za praktični rad i dobijanje sertifikata uračunato u cijenu.

Kako u edukativnom centru Ivane Benović možete oformiti nove vrijednosti i usavršiti vaše vještine?

Iskusni stručnjaci umiju da prepoznaju suštinu i usjmere vašu edukaciju u pravcu onoga što je vama potrebno. Posle svakog kursa možete započeti svoj posao, ali samo uz praktične vežbe, aktivan nadzor i individualnu pomoć edukatora svoj posao možete podići na viši nivo. U Edukativnom centru Ivane Benović sa vama dijelimo stručnost i znanje i zauzvrat dobijamo vaše povjerenje.

Znanje

Učenje nikada ne prestaje i zbog toga su obuke, seminari i sertifikati ključni u ovom poslu. Oni govore o vašoj stručnosti i čine vaš rad aktuelnim i kvalitetnim.

Stručnost

Svaki klijent je posebna priča, sa svojim potrebama i karakteristikama. Ne postoji šablon, ali možete naučiti da date poseban i najbolji odgovor svakom vašem klijentu.

Povjerenje

Se teško stiče. Ono što da zadržava jeste pouzdanost koju daje vaša profesionalnost. Profesionalnosti vas uče dobri primeri i stalno usavršavanje i praćenje trendova u industriji lepote.